onsdag 12 oktober 2011

Höstmys

Idag blir en lugn hemma förmiddag! Hade tänkt åka och ordna med några nya kuddar men lillfisen som fick två vaccinationer nu på morgonen verkar inte helt nöjd över det. Så kuddarna får helt enkelt vänta.

Härom dagen införskaffades det en "vaxduk" till köksbordet. När jag hör ordet vaxduk tänker jag på min mormor som alltid hade en såndär blank variant på sitt köksbord, gärna med djurmotiv på... Så ni förstår min erfarenhet, haha!
Idag finns det riktigt fina tycker jag, så denna fick pryda vårt matbord. Ska bara förkorta den lite, vet inte hur jag tänkte med längden riktigt...
Blommorna kom mannen hem med i fredags, vilken överraskning! Föreslog att han kunde införa fredagsbuketten, men han verkade inte vara inne på samma idé, konstigt ;)Detta slagbord införskaffades på en loppis för många år sedan, då var den röd. Efter några lager vit färg så hamnade den slutligen i köket. 
Fat från loppis och svärmor (som i sin tur fått dom från sin svärmor..), tavlan har en vän gjort.

Nu när det blir höst och det är lite halvskumt ute på morgonen är det riktigt mysigt att tända lite ljus. Det och bebismysa är vad jag ska göra nu. Kuddarna får vänta tills en annan dag....

       /Anna Lena


2 kommentarer:

  1. Hej!
    Tack för din kommentar hos mig! Du har ett mysigt kök du med och vaxduk är inte dumt. Jag har också en vit ibland på utebordet. De är lite svåra att torka av bara, men din kanske är bättre. Jag ska ha ett eget bord på en loppis som ordnas här i Hjo på lördag. Bor du i närheten? Hör av dig om du är sugen att besöka den. Vi är än så länge 8 stycken som ska stå där. Så det kan nog finnas allt möjligt.

    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Du...om du kommer över ett slagbord är din nästa granne intresserad, har redan en ev plats i vårt nua hus ;)

    SvaraRadera