måndag 3 oktober 2011

Projekt kontor

Äntligen börjar vår gamla tvättstuga ta form!
Förra veckan var mattläggaren här och i morgon byts fönstret ut. När vi flyttade in valde vi att flytta tvättstugan till ett annat ställe och den gamla tvättstugan har inte använts till någonting egentligen. Den ligger så att man måste alltid gå igenom den innan man kommer in i huset från entrén. Ett genomgångsrum helt enkelt. Nu ska där bli kontor. Tyvärr står varmvattenberedaren, filter och annat jox där vilket gör att det klassas som våtutrymme, vilket då innebär att det ska vara våtrumsgolv, tjohoo! Ni kan ju tänka er vilket fantastiskt utbud vi hade att välja på! Klinker hade inte fungerat av många orsaker så vi fick rikta in oss på hederlig plastmatta! Som tur är kunde vi alla fall flytta golvbrunnen, annars hade den varit nästan mitt i golvet. Inte så kul.

Och som sagt, inget är gjort sedan 1976....

Från hallen kommer man alltså in i den gamla tvättsugan innan man kommer in i huset, visst är det en läcker gul plast matta??? Den är nu utbytt, bild kommer snart!
Så här ser det ut där bl.a varmvattenberedaren står idag. I garderoben göms
reningsfilter till vattnet. Garderoben kommer kapas av i höjd med
varmvattenberedaren och allt detta kommer byggas in mha MDF och sedan
pärlspont på det. Ovanpå kommer det ligga en vit skiva så om vi vill kan vi ex.
ha förvaringslådor där. Hoppas och tror att detta blir bra.
Kan i alla fall inte bli sämre...
Här är fönstret som skall bytas. Alla fönster i huset har efter hand byts ut mot vändbara 3-glas fönster från SP fönster. Skrivbordet kommer stå kvar på samma ställe men kommer förhoppningsvis genomgå en renovering då det är väldigt slitet.

Det var en liten inblick av hur det såg ut för en månad sedan innan vi rev ned tapeter och bytte golv.
Fortsättning följer...

/Anna Lena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar